En vin med flot vægt for en Bourgogne Blanc. Fyldig, moden frugt med lille snert af vanilje og en ret mild syrestil. Druerne kommer fra markerne "Champ Perrièr" i Puligny-Montrachet og "Les Pellans" i Meursault, lige på grænsen til Puligny-M., under 1.Cru "Les Charmes Dessous" i det lavere område, hvor jorden er lidt mere lerholdig end højere oppe, hvilket bidrager til vinens fyldighed. Vinen er lagret 8-9 mdr. på brugte egefade.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Janots & Bos siden 2019. Janots & Bos er et ambitiøst partnerskab mellem franske Thierry Janots og hollandske Richard Bos, som først mødte hinanden på vinmagerskolen Lycée Viticole i Beaune i 1996. R. Bos arbejdede derefter med gastronomiske projekter i Holland og T. Janots udviklede sin ekspertise ved arbejde for topproducenter som Drouhin, Louis Latour og Comtes Lafon.
I 2005 slog de sig sammen med vinkælder i Meursault og finansiel støtte fra Holland. R. Bos har hovedansvaret for administration og markedsføring, mens T. Janots, med sin efterhånden store erfaring, er fuldt fokuseret på at lave vinen.
De lægger megen vægt på, at oprindelsesområdet, "terroir" og klimaforhold, skal præge den enkelte vin. Deres stil ligger i den lidt fyldigere ende af skalaen, og vinene er generelt egnede til lagring.
Der bruges næsten altid egefade til lagring, men let toastede, og nye fade bruges meget behersket, da fadet skal støtte vinen, ikke dominere den. Deres favoritfade er fra to områder: Allier i det nordøstlige Centralfrankrig og Vogeserne op mod Alsace. Begge områder har næringsfattig jord og tætte- eller meget højtliggende skove, som giver træ med tætte porer, der støtter vinens struktur.