Leveres i original trækasse ved køb af 6 flasker. Mikroslot ejet og ledet af den daglige leder af Cantenac-Brown, 3.Cru, som også er nær ven med Eric Boissenot, konsulent for nogle af Médocs bedste slotte, bl.a. alle fire 1. Grand Cru Classé. Åben duft med ribs og blå blommer. saftig smag med fin struktur, toner af jern, tjære og lidt fad. Fin længde. Under fortsat udvikling
En både klassisk og ret moderne, charmerende Cabernet-baseret vin, som er ejer José Sanfin's seriøse privatprojekt, når han ikke er på Cantenac Brown. Marken på blot én ha. ligger på et af de højeste punkter i Médoc: en grusbanke med fremragende soleksponering ved siden af Chasse Spleen, hvor resterne af møllen fra 1822 stadig findes.
Marken er plantet med 62% Cabernet Sauvignon og 38% Merlot, der er ca. 35 år, og udbyttet holdes under kun 40 hl./ha. Markarbejdet er "sustainable" uden sprøjtemidler. Efter udblødning og alkoholgæring sker æble- mælkesyregæringen i de træfade, vinen lagret videre i. Én let filtrering inden tapning.
2019 Bordeaux vækstsæsonen var, som ofte, med tvivl og bekymringer undervejs, men er endt med fine resultater. På baggrund af beretninger fra mange professionelle smagere må den korte version for rødvinene være: 1) Jævn, virkelig høj kvalitet både for Merlot og Cabernets. 2) Ingen tegn på, at nogle kommuner er klart bedre end andre, både på højre- og venstre bred. 3) En lidt mere "klassisk" stil end '18: Høj frugtintensitet men lidt mindre yppig vægtfornemmelse, flot syrebalance og tanniner til lang lagring, som er lidt mere fremtrædende i højklassevinene som helt unge. Michel Rolland, der har været konsulent i årtier, har sagt: "At sammenligne 2019 med 2018 er lidt ligesom, hvordan 2016 var i forhold til 2015 og 2010 i forhold til 2009". Kort sagt, masser af frugtkoncentration og nuancer med en lidt rankere struktur.
Tidlige knopskydning i en lun marts, men blomstringen blev noget forstyrret af vådt og ret køligt vejr april - først i juni. Det fremhæves, at to hedebølger i juni og juli, ikke havde de negative virkninger, man kunne frygte, da de skete før veraison / druernes farveskifte. Der var et par lokale storme med rigeligt vand på kort tid; men vejret var samlet set nærmest ideelt i august og september, hvor lidt regn 20/9 gav stødet til den sidste modning, især på grusede jorde, efter en lang og tør periode. Frisk vind forhindrede råd. Dag / nat temperaturerne svingede gerne 20 grader efter midt august og holdt syren oppe. Druesundheden var eminent ved høst. Merlot blev mest høstet i slutningen af september; Cabernets fra slut. sept. - midt oktober.