This website requires JavaScript.
  • Àlvaro Domecq "la Jaca", Manzanilla de Sanlucar de Barrameda

    En meget lys strågul, frugtig og sprød sherry, som kun må dyrkes og gæres i det kystnære område omkring byen "San Lucar de Barrameda" i distriktetes nordvestligste hjørne. Trods den umiddelbart filigran-agtige karakter er smagen udtryksfuld med toner af frisk frugt, oliven, mandel og den maritime, let salte fornemmelse, nogle kalder havgus. Under 2 g. restsukker / l. og 4,5 g. vinsyre / l. Serveres kold til fx rejer, ansjoser, risretter med fisk og/eller skaldyr, grillet fisk, tapas og den traditionelle, spanske tørrede og saltede tunfisk.

    Læs beskrivelsen

    Alc.

    15%

    Område

    Sherry

    Land

    Spanien

    Jyllands Posten
    Oldenburgs Vinguide 17 / 20
    Læs anmeldelser

    Produktinformation

    Name
    Value
    RestsalgNej
    VintypeDessert- og hedvin
    DyrkningsmetodeTraditionel
    LandSpanien
    DistriktSherry
    DruesorterPalomino (100%)
    Alkohol %15%
    FyldighedMiddelfyldig
    TørhedsgradMeget tør
    LukkemetodeKorkprop
    FlaskestørrelseHelflaske, 0,75 liter
    Varenummer933510

    Jyllands Posten

    Dufter af Middelhav, grapeskal og valnød. Sprød og salt mund med letbittert bid. Let, men fin sherry og rigtig fin til prisen.

    17 / 20

    Oldenburgs Vinguide

    Lys, let og lystig, det er frisk Manzanilla i letbenet stil, hurtig i munden og lidt kort i smagen - men en frisk, tør og autentisk ledsager til fisk/seafood. Enkel og ærlig er den.