This website requires JavaScript.
  • La Jaca Sherry Manzanilla de Sanlucar de Barrameda, Álvaro Domecq

    En meget lys strågul, frugtig og sprød sherry, som kun må dyrkes og gæres i det kystnære område omkring byen "San Lucar de Barrameda" i distriktetes nordvestligste hjørne. Trods den umiddelbart filigran-agtige karakter er smagen udtryksfuld med toner af frisk frugt, oliven, mandel og den maritime, let salte fornemmelse, nogle kalder havgus. Under 2 g. restsukker / l. og 4,5 g. vinsyre / l. Serveres kold til fx rejer, ansjoser, risretter med fisk og/eller skaldyr, grillet fisk, tapas og den traditionelle, spanske tørrede og saltede tunfisk.

    Læs beskrivelsen

    Alc.

    15%

    Område

    Sherry

    Land

    Spanien

    Guía Peñin 91 / 100
    Jyllands Posten
    Oldenburgs Vinguide 17 / 20
    Læs anmeldelser

    Produktinformation

    Name
    Value
    RestsalgNej
    VintypeDessert- og hedvin
    DyrkningsmetodeTraditionel
    LandSpanien
    DistriktSherry
    DruesorterPalomino (100%)
    Alkohol %15%
    FyldighedMiddelfyldig
    TørhedsgradMeget tør
    LukkemetodeKorkprop
    FlaskestørrelseHelflaske, 0,75 liter
    Varenummer933510
    91 / 100

    Guía Peñin

    Jyllands Posten

    Dufter af Middelhav, grapeskal og valnød. Sprød og salt mund med letbittert bid. Let, men fin sherry og rigtig fin til prisen.

    17 / 20

    Oldenburgs Vinguide

    Lys, let og lystig, det er frisk Manzanilla i letbenet stil, hurtig i munden og lidt kort i smagen - men en frisk, tør og autentisk ledsager til fisk/seafood. Enkel og ærlig er den.