Fra domænets senest tilkøbte mark, der giver Pinot Noir med flot blanding af letbenet renhed og en frugtdybde, der er langt "over norm" for Alsacevin på druen. Kirsebær og blomstertoner i duften. Saftig og ret kødfuld smag med finkornede tanniner, et lille præg af eg og frisk syre fra højden, druerne vokser i. Megen rød Alsace har ikke udviklingspotentiale, men denne har!
Kirchberg i Barr ligger nord-nordøst for domænet i Andlau. Marken er en stor (40 ha.), flad, syd- sydøstvendt bue med en hældning på 20-30 grader, der går helt ned til byen. Druerne vokser i 220-350 m.s højde. Marken får sol hele dagen og er beskyttet mod nordvest af skov på toppen. Kreydenweiss' parcel er i den høje ende, hvor variationerne i døgntemperatur er størst. Den er plantet meget tæt: 10.000 stokke/ha. og pløjes kun med hest. Blandingen af limsten, mergel og ler er meget lig Bourgogne. Limsten giver finesse til frugten, ler giver tyngde og dybde.
Navnet, kirkebjerg, skyldes formentlig Saint Martin's kapel, som før lå på toppen. Marken er rosende nævnt i et klerikalt dokument fra Fulda, området var underlagt, i det 8. århundrede. Den var blandt de første marker, der fik Grand Cru status i 1982.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Kreydenweiss siden 2014. Marc Kreydenweiss var pioner for biodynamisk drift i Frankrig, og sønnen Antoine har videreført projektet fra 2007: lave høstudbytter, minimum intervention, kun naturlig gær og lang skindkontakt før tapning direkte fra fadene.
Jorden varierer meget mellem lokationerne; karakteristisk for et foldebjerglandskab som Alsace. Målet er jordbundens størst mulige aftryk på vinen i samspil med druesorterne. Hovedparten af de 13,5 ha. marker ligger indenfor 10 km. fra kælderen i Andlau, ca. midt mellem Colmar og Strasbourg.
Domænet har del i fire Grand Crus: Wiebelsberg, Moenchberg og Kastelberg i Andlau samt Kirchberg i Barr.
Kan man tale om fællestræk ved vinene, må det være ekstrem renhed og udtalt mineralitet. Mange med fine udviklingsmuligheder, de bedste også på den lange bane. Men det er ikke mainstream vine. Efter besøg og smagning i 2016 skrev Rene Langdahl i Gastro 2016: "Marc og Antoine Kreydenweiss forvandler stene til vin, nærmest bogstaveligt talt. Og vores vinskribent er rystet efter smagningen. Rystet på den gode måde, altså!" ..." Vinene er ikke for Alsaceklassicister, men mere for søgende, opdagelsesrejsende, modige vinmennesker... Hvordan gør han det?"