Denne vin er et udtryk af vingårdens bedste terroirs. Den er forbavsende blød med masser af fylde og rigdom i smagen, der byder på mørke frugter og noter af blomster, urter, chokolade, toast og træ. Vinen har en perfekt balance mellem struktur, krop og elegance, og smagen er vedholdende lang og med en frisk syre.
Servér ved 16-18 grader til stegt lam og vildt, fyldige risretter med kød samt sammenkogte retter med grøntsager og vilde svampe. Nok er det en fyldig vin, men vingården skriver selv på etiketten: "En vin til at inspirere sjælen og bevare kroppens sundhed og styrke." - så altså en art "meditationsvin".
Lavet på Syrah, Tempranillo og Grenache, der høstes på forskellige tidspunkter mellem september og oktober for a sikre optimal modenhed. Druerne kommer fra 6 forskellige marker. I kældrene vinificeres druerne hver for sig for at opnå det bedste resultat. Vinmageren gør brug af både jævnlig omrøring og overpumping af mosten for at give farve, tanniner og kompleksitet til vinen. Vinen modner i franske egefade for at blødgøre tanninerne og give den endnu mere kompleksitet og elegance.
Ejer er Juan de Porcioles, der i mange år drømte om at eje et stykke jord, hvor han kunne dyrke afgrøder og have dyr. I 1992 fuldførte han sin drøm og købte landstedet Finca de Flix i Costers del Segre ca. 2 timer nordvest for Barcelona. Området fik DO (Demoninació d'Origen) status i 1986.
I 1998 plantede Porcioles sin første vinmark, og første høst var i 2005. I 2014 begyndte han også at producere to mousserende brut vine, hhv. en blanc de noir og rosé. Vingården har fra starten haft fokus på at lave vine af høj kvalitet, der udtrykker de lokale terroirs.
Druerne, som Porcioles anvender på sin vingård, er Tempranillo, Grenache, Syrah, merlot, chardonnay, pinot noir, cabernet sauvignon og viognier. Han er for nylig begyndt at eksperimentere med nye typer og kloner til fremtidige vine.