Ung, frisk og frugtig vin, direkte og uprætentiøs med mange anvendelsesmuligheder. God styrke og balance mellem frugt og træ. Duften af røde bær blandes med underliggende blomsterdufte og giver dybde til vinen. Farven er levende og intens med medium til dyb kirsebærrød og til tider lilla nuancer. Behagelig blød i smagen med medium mundfylde og lille tanninbid. Vinen besidder en god struktur med koncentreret frugt og snert af toast i eftersmagen.
Perfekt til fugl, grillet kød, simreretter, lam og suppe. Servér ved 16-18 grader.
Hver drue, Grenache, Cabernet Sauvignon og Tempranillo, høstes separat mellem september og oktober for a sikre optimal modenhed. I kældrene vinificeres druerne hver for sig for at opnå det bedste resultat. Vinen lagrer i 4 måneder i 300-liter franske egefade.
Ejer er Juan de Porcioles, der i mange år drømte om at eje et stykke jord, hvor han kunne dyrke afgrøder og have dyr. I 1992 fuldførte han sin drøm og købte landstedet Finca de Flix i Costers del Segre ca. 2 timer nordvest for Barcelona. Området fik DO (Demoninación de Origen) status i 1986.
I 1998 plantede Porcioles sin første vinmark, og første høst var i 2005. I 2014 begyndte han også at producere to mousserende brut vine, hhv. en blanc de noir og rosé. Vingården har fra starten haft fokus på at lave vine af høj kvalitet, der udtrykker de lokale terroirs.
Druerne, som Porcioles anvender på sin vingård, er Tempranillo, Grenache, syrah, merlot, chardonnay, pinot noir, Cabernet Sauvignon og viognier. Han kombinerer dem ofte lidt utraditionelt men vinene er bredt favnende og let drikkelige. Han er for nylig begyndt at eksperimentere med nye typer og kloner til fremtidige vine.