Intenst parfumeret med skøn bouquet af citrus og frisk frugt blandet med strejf af toastede noter. Smagen er opulent og rig med stor aromatisk palette og meget lang. Druerne høstes i hånden og sorteres manuelt. De presses nænsomt ad to omgange, før gæring og lagring 9-10 mdr. i egefade, hvoraf op til 15% er nye fade. Herefter ligger vinen yderligere 3-4 måneder på ståltanke.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Bouchard Père & Fils siden 2006. Bouchard Père et Fils blev stiftet i 1731 og er en af Bourgognes ældste vinproducenter. Den første vinmark blev købt i 1775 af Joseph Bouchard. I dag er Bouchard Père & Fils den største vinmarkejer i Côte d'Or, hvilket betyder, at huset blandt andet råder over 12 hektar Grand Cru-, samt 74 hektar Premier Cru marker.
I 1995 købte Joseph Henriot Bouchard Père & Fils. Han lagde massive ressourcer i at renovere huset fuldstændigt. Vineriet ligger i Savigny-lès-Beaune og er en 3-etagers underjordisk bygning, hvor tyngdekraften sørger for at transportere vinen igennem de forskellige processer i vinifikationen. Der er over 100 gæringskar og en lagringskælder med plads til 4000 egefade næsten 10 m. under jorden – kort og godt et topmoderne vineri, hvor husets mange vine hver især kan udvikle sig og udtrykke det unikke terroir, de kommer fra.
Artémis Domaines, der ejer en portefølje af nøje udvalgte eksklusive vinproducenter, overtog i 2022 Henriot-gruppen og dermed Bouchard Père & Fils. Samtidig traf de en markant beslutning om at stoppe produktionen af negociantvin, hvilket reducerede deres årlige produktion fra 2 mio. flasker til 600.000-700.000 flasker. Dette var et vigtigt skridt i deres bestræbelser på at positionere sig som en af de førende producenter i Côte de Beaune. Frédéric Weber fortsætter som Chefvinmager med Christophe Bouchard som højre hånd med ansvar for markarbejdet.
Husets adelsmærke er, at man - trods det store udvalg - formår at få hver vin til at udtrykke sin særlige oprindelse og karakter på alle niveauer.
Chassagne-Montrachet er den sydligste af de tre berømte hvidvinskommuner Chassagne-Montrachet, Puligny-Montrachet og Meursault. Kommunens navn er med rette et "brand", der står respekt om, for de fleste nok især for hvidvin med høj klasse og potentiale til udvikling.
Der er hele 55 1.Crus, men ligesom i Chablis er flere af disse dele af større marker, hvor brug af markdelens navn eller fællesnavnet, der omfatter flere små marker, er valgfrit. Ud over Grand Cru'erne er der ca. 197 ha. plantet med Chardonnay og 106 ha. med Pinot Noir. 1/3-del af produktionen er rødvin, der er anerkendt for fast strukturerede, krydrede vine, men hvidvinene er de bedst kendte og mest efterstræbte.
En Remilly vender mod syd-sydøst og ligger mellem ca. 280 - 300 m.s højde. Jordbunden er kalksten og mergel. Generelt er markerne nord for byen, tæt på Puligny-Montrachet, med højere indhold af porøs kalksten i overjorden, og vinenes elegante og lidt rankere stil minder mere om naboens, især fra de højtliggende marker. Bouchard Père & Fils ejer et parcel på 0,05 ha. af En Remilly, der støder lige op til Chevalier-Montrachet Grand Cru.