Druerne kommer fra en mark kaldet Trémis nedenfor Solutré-klippen. Den er præget af årgangens tætte frugt med toner af orange, mint, grape og en snert af forfriskende bitterstof kombineret med god syre, mineralitet og et lille præg af egefad. Kan sagtens leve op til selv rigtig gode Côte de Beaune vine.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Janots & Bos siden 2019. Janots & Bos er et ambitiøst partnerskab mellem franske Thierry Janots og hollandske Richard Bos, som først mødte hinanden på vinmagerskolen Lycée Viticole i Beaune i 1996. R. Bos arbejdede derefter med gastronomiske projekter i Holland og T. Janots udviklede sin ekspertise ved arbejde for topproducenter som Drouhin, Louis Latour og Comtes Lafon.
I 2005 slog de sig sammen med vinkælder i Meursault og finansiel støtte fra Holland. R. Bos har hovedansvaret for administration og markedsføring, mens T. Janots, med sin efterhånden store erfaring, er fuldt fokuseret på at lave vinen.
De lægger megen vægt på, at oprindelsesområdet, "terroir" og klimaforhold, skal præge den enkelte vin. Deres stil ligger i den lidt fyldigere ende af skalaen, og vinene er generelt egnede til lagring.
Der bruges næsten altid egefade til lagring, men let toastede, og nye fade bruges meget behersket, da fadet skal støtte vinen, ikke dominere den. Deres favoritfade er fra to områder: Allier i det nordøstlige Centralfrankrig og Vogeserne op mod Alsace. Begge områder har næringsfattig jord og tætte- eller meget højtliggende skove, som giver træ med tætte porer, der støtter vinens struktur.
Pouilly-Fuissé appellationen i det sydligste Bourgogne er anerkendt som centeret for kvalitet i området Maconnais. Jordbunden er i størstedelen af området meget lig den i Côte de Beaune: fossilholdig kalksten og kalk med varierende indhold af ler, her over granitklippe, i et meget kuperet terræn. Området var blandt de første til at få appellation i 1936, men blev allerede afgrænset i 1922.
Områdets 761 ha. marker ligger i 200 - 300 m.s højde, omfatter fire kommuner og har den spektakulære Solutré-klippe som vartegn og vidnesbyrd om civilisation for 20.000 år siden. Her dyrkes udelukkende Chardonnay. Vinenes ry har hidtil været de enkelte dyrkeres fortjeneste, men indførelse af et 1.Cru system er under forberedelse. Vinene er generelt fyldige; lige så gode som mange Côte de Beaune vine, og mange egner sig til lagring i adskillige år.