En lidt mere fyldig, mørktonet og vægtigere vin end de fleste i Volnay. At vinstokkene fra de 0.4 ha. er 70 år gamle, og udbyttet i årgangen kun er 30 hl./ha. styrker kun denne karakter. Absolut lagringsegnet.
Hos Pascal Bouley er know-how og glæden ved vin gået i arv fra far til søn i fem generationer. Familiens dedikerede arbejde belønnes med priser til vinene og kundernes loyalitet. Huset har hjemme i Volnay - en lille by i hjertet af Côte d'Or - som er berømt for sine særligt fine og elegante vine, der ikke kan undgå at charmere.
Næste generation, Pierrick Bouley, har studeret vin i Beaune og Dijon og arbejdet hos Felton Road i Central Otago, der hører til den New Zealandske Pinot Noir elite. Han har været hjemme på domænet siden 2009 og har fra 2014-16 gradvist overtaget hovedansvaret for vinifikationen fra sin far. Han blev "Meilleur Jeune Vigneron" i 2018. Domænet har siden 2009 været drevet efter det øko-lignende koncept "lutte raisonnèe". Pierrick går videre ad den vej: mængden af svovl er yderligere reduceret, og der bruges kun naturlig gær.
Bouleys parceller strækker sig fra Beaune og Pommard til Volnay, Monthelie og Saint-Romain. Det er en smuk mosaik af terroirs, hvor vinbondens kundskab og arbejde med de unikke "climats" skaber den personlige vin. Vinmarkerne ligger gunstigt placeret i 220-300 meters højde med en optimal mængde af solskinstimer
Udbyttet holdes nede for at få det bedste frem i druerne: frugt og elegance i Village Appellation vinene og fylde og harmoni i Premier Cru vinene. Al høst foregår i hånden. Generelt afstilkes druerne inden gæringen, der foregår i traditionelle åbne beholdere. Druerne gærer i 10-12 dage eller mere med daglig omrøring. Herefter lagrer vinen ca. 18 måneder i franske egetræsfade. Bouley bruger en kombination af 25% ny eg alt afhængig af vinen.
Volnay er overgangen fra de hvidvinsdominerede kommuner syd for til rødvinsområdet mod nord. Kommunen er kendt for feminine, fint strukturerede vine med frugten fremme i skoene; vine, der ofte viser deres kvaliteter uden at skulle vente i mange år. Chaignot højens skråning, hvor markerne ligger, er ret stejl og nogle grader mere sydvendt end vanligt i kommunerne nordpå. Der er godt 220 ha. marker, hvoraf 29 Premier Crus udgør godt halvdelen. Jorden er præget af limsten; øverst med en del skifer; på midtskråningen, hvor de fleste 1. Crus ligger, med mere kalk og længere nede med et betydeligt indhold af jern og grus. Vinstokkene vokser i højder fra 230 - 280 m. Med deres frugtrige delikatesse er vinene ofte et fint match for kvalitetsfjerkræ og oste med karakter.
Robardelle, der også ses som "Les Robardelles", ligger i bunden af 1. Cru bæltet på grænsen til Meursault mod syd. Marken har ret dyb, rødlig grusjord med jernindhold over limstenen; det samme som "Les Santenots", der faktisk ligger i Meursault, men har Volnay Appellation for rødvin. Marken er lidt mere sydvendt end de lidt nordligere beliggende 1. Cru marker. Vinene er gerne i den lidt kraftige ende af spektret for Volnay.