En åben, frisk og spændstig vin. Duft med godt syrespil og mørktonet, frisk frugt. Rank smag med god intensitet, friske kirsebær, peber og en vegetal sprødhed fra de meget højtliggende marker med kolde nætter, druerne vokser i. En moderat, moden garvesyre lukker af. Tæt på Ribera del Duero stil.
Vinen er, som tidligere udgaver, lavet i Arlanza, men da drueknopperne på Oliver's marker i Covarrubias blev voldsomt ramt af forårsfrost, har han købt tilsvarende Tempranillo druer fra højtliggende marker i Toro og Arribes sydvest på langs Duerofloden. Vinen har derfor ikke appellation. 80% af druerne afstilkes og 20% er gæret som hele klaser. Udblødning i 10 dage før gæring, kun med naturlig gær, og lagring et år; 80% i ståltank og 20% i ældre egefade. Let klaring og filtrering.
Olivier Riviere er en ukuelig franskmand på udebane. Han er opvokset i Cognac og ønologuddannet i Bordeaux med speciale i biodynami. Efter arbejde på flere vingårde i Bordeaux og Bourgogne ville han etablere sig i Fitou, men havde ikke råd. Et par år som konsulent i konvertering til biodynami hos Telmo Rodriques i Rioja fra 2004 blev starten på et liv i Spanien. Han købte først druer hos små økologiske dyrkere i Rioja og fik i 2009 adgang til faste faciliteter hos Bodegas Lacus i Rioja. Jord med gamle Tempranillo og Garnacha vinstokke havde han kun råd til at købe på højtliggende lokationer i det mindre fashionable Arlanza mellem Rioja og Ribera del Duero. Jord, der aldrig har været dyrket med kemiske bekæmpelsesmidler. Han laver nu vin fra 19 ha. i Arlanza og Rioja med faciliteter i Lardero syd for Logrono i Rioja, og i Covarrubias i det østlige Arlanza.
Han er med i en gruppe på ti yngre vinmagere, der kalder sig "Rioja 'n' Roll". Deres projekt er at lade den enkelte lokalitet og drue udtrykke diversiteten i området; modsat Rioja's tradition for at blande store mængder vin til mærkevarer, der helst skal være så ens som muligt fra år til år.
Olivier arbejder biodynamisk i markerne. Al høst sker i hånden. Hver druesort vinificeres separat. Graden af afstilkning afgøres af de konkrete forhold i årgangen. Udblødning af mosten sker køligt og langsomt. Der bruges kun naturlig gær. Han bruger både ståltank, beton, store- og små egefade afhængigt af den enkelte vin. Vinen klares oftest ikke, og kun stållagrede vine filtreres let inden tapningen.
Udtrykket "naturvin" bryder han sig ikke om: Det er mennesket, der laver vinen; der er ingen definition af naturvin, og betegnelsen bruges ofte for at dække over fejl og dårlig vin, mener han.