Opulent med klasse. Duften er spækket med bær som jordbær, solbær og stikkelsbær samt noter af lakrids, krydderier og underskov. I smagen forenes kraft, overdådighed og elegance til en komplet og kompleks krop fuld af saft, fylde og struktur. Druerne kommer fra gamle vinstokke med en gennemsnitsalder på 70 år, som vokser en stenet jord. Høsten sker i hånden, og druerne sorteres og afstilkes helt inden vinificering i ståltanke. Der bruges udelukkende naturlig gær, og mosten pumpes over i et begrænset antal gange for at give så ren en vin som mulig. Vinen får malolaktisk gæring inden lagring med færresterne i 10 måneder. Vinen omstikkes, klares let og får en let filtrering inden tapning på flaske.
Charmes-Chambertin er på hele 28,4 ha. og består af flere markdele: "Aux Charmes" som ligger lige under Le Chambertin, og de sydligere dele under Latricières Chambertin på grænsen til Morey-St.-Denis kommune. Den nordlige del vender mod øst-sydøst, mens de sydlige dele af marken drejer få grader nordligere end markerne længere oppe på skråningen, så klimaet er en tand køligere her. Jordbunden er ret tynd, stenet og kalkrig med lidt varierende indhold af ler; mindst i den øvre del. Pga. det ofte marginalt køligere klima i marken set som helhed, er vinene kendt for et være meget elegante, saftige og ofte lidt tidligere drikkemodne end nabomarkerne.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Quentin Jeannot siden 2023.Domaine Quentin Jeannot er en yngre vingård grundlagt i 1999 i Meursault af Valérie og Philippe Jeannot, der i dag ejer 9 hektar i Côte de Beaune fra Maranges til Santenay, Meursault og Pommard.
Sønnen Quentin har arbejdet side om side med sine forældre, siden han afsluttede sin vinuddannelse i 2014, og vinene sælges nu under hans navn. Domænet laver en flot vifte af vine med en international appel for øje - både røde og hvide vine. Familien lægger vægt på detaljen i arbejdet for at lave elegante vine med en uovertruffen præcision i allerhøjeste kvalitet. Alt arbejde udføres i hånden: Både almindelig høst og grøn høst samt udtynding af vinstokkene. De arbejder med lave udbytter for at sikre en høj kvalitet i de tilbageblevne druer, hvilket samtidig sikrer en lang levetid for vinene.
Hvert parcel vinificeres separat for at afspejle det unikke terroir i vinene. Alle druer, både røde og hvide, afstilkes og vinificeres ved lav temperatur. Vinene modner i kælderen mellem 9 og 18 måneder. Arbejdet følger økologiske principper, men huset er ikke certificeret.