Rig og meget harmonisk 1. Cru. Druerne kommer fra vinstokke med en gennemsnitsalder på 55 år, som vokser i kalk og ler. Høsten sker i hånden, og druerne sorteres og afstilkes helt inden vinificering i ståltanke. Der bruges udelukkende naturlig gær. Vinen får malolaktisk gæring inden lagring i 12 måneder. Vinen omstikkes inden den hældes på flaske, og den tappes ufiltreret.
La Fussière 1. Cru er dækker det størst område af Maranges - næsten 42 hektar, der næsten alle peger mod syd. Det sikrer sol til vinstokkene hele dagen, hvilket fremmer modningen og smagsnuancerne i druerne. Jorden er ler-, mergel- og kalksten, der dræner godt, og som giver et fint mix af mineralitet, struktur og fylde til vinen. Her dyrkes hovedsageligt Pinot Noir men også en lille mængde Chardonnay. På skråningerne under La Fussière, mod syd, ligger de resterende Maranges 1. Crus, herunder Le Clos des Loyères og Les Clos Roussots.
La Fussière er yderligere opdelt i Clos de la Fussière, som er beliggende i den nederste centrale del af marken lige over krydset mellem grænserne for de tre områder, der udgør Maranges: Dezize, Cheilly og Sampigny-lès-Maranges.
Maranges ligger syd for Santenay og er den sydligste appellation i Côte d'Or, og den forbinder således Côte d'Or med Saône-et-Loire. De adskillige bakker og skråninger er syd/syd-øst-vendte. 95% af vinen, der fremstilles, er rødvin.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Quentin Jeannot siden 2023. Domaine Quentin Jeannot er en yngre vingård grundlagt i 1999 i Meursault af Valérie og Philippe Jeannot, der i dag ejer 9 hektar i Côte de Beaune fra Maranges til Santenay, Meursault og Pommard.
Sønnen Quentin har arbejdet side om side med sine forældre, siden han afsluttede sin vinuddannelse i 2014, og vinene sælges nu under hans navn. Domænet laver en flot vifte af vine med en international appel for øje - både røde og hvide vine. Familien lægger vægt på detaljen i arbejdet for at lave elegante vine med en uovertruffen præcision i allerhøjeste kvalitet. Alt arbejde udføres i hånden: Både almindelig høst og grøn høst samt udtynding af vinstokkene. De arbejder med lave udbytter for at sikre en høj kvalitet i de tilbageblevne druer, hvilket samtidig sikrer en lang levetid for vinene.
Hvert parcel vinificeres separat for at afspejle det unikke terroir i vinene. Alle druer, både røde og hvide, afstilkes og vinificeres ved lav temperatur. Vinene modner i kælderen mellem 9 og 18 måneder. Arbejdet følger økologiske principper, men huset er ikke certificeret.