Rig og meget harmonisk 1. Cru med god tæthed, dybde og vægt i frugten. Druerne kommer fra vinstokke med en gennemsnitsalder på 55 år, som vokser i kalk og ler. Høsten sker i hånden, og druerne sorteres og afstilkes helt inden vinificering i ståltanke. Der bruges udelukkende naturlig gær. Vinen får malolaktisk gæring inden lagring i 12 måneder. Vinen omstikkes inden den hældes på flaske, og den tappes ufiltreret.
La Fussière 1. Cru dækker det største område af Maranges - næsten 42 hektar, der næsten alle peger mod syd. Det sikrer sol til vinstokkene hele dagen, hvilket fremmer modningen. Samtidig ligger marken højt - mellem ca. 300 og 400 m.o.h. hvilket giver syre og smagsnuancer i druerne. Jorden er ler-, mergel- og kalksten, der dræner godt, og som giver et fint mix af mineralitet, struktur og fylde til vinen. Her dyrkes hovedsageligt Pinot Noir men også en lille mængde Chardonnay. På skråningerne under La Fussière, mod syd, ligger de resterende Maranges 1. Crus, herunder Le Clos des Loyères og Les Clos Roussots.
La Fussière er yderligere opdelt i Clos de la Fussière, som er beliggende i den nederste centrale del af marken lige over krydset mellem grænserne for de tre områder, der udgør Maranges: Dezize, Cheilly og Sampigny-lès-Maranges.
Maranges ligger syd for Santenay og er den sydligste appellation i Côte d'Or, og den forbinder således Côte d'Or med Côte Chalonnaise. Den er ikke så kendt i udlandet, men til gengæld finder man nogle rigtig gode pris/kvalitet-forhold her. De adskillige bakker og skråninger er syd/syd-øst-vendte. 95% af vinen, der fremstilles, er rødvin.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Quentin Jeannot siden 2023. Domaine Quentin Jeannot er en yngre vingård grundlagt i 1999 af Valérie og Philippe Jeannot. De startede med en kælder i Saint-Sernin-du-Plain i det sydlige Côte de Beaune og tilføjede senere en kælder i Meursault.
Sønnen Quentin har arbejdet side om side med sine forældre, siden han afsluttede sin vinuddannelse i 2014, og vinene sælges nu under hans navn. Domænet laver en flot vifte af vine med en international appeal for øje - både røde og hvide vine. Lige som sine forældre, lægger Quentin vægt på detaljen i arbejdet for at lave elegante vine med en uovertruffen præcision i allerhøjeste kvalitet. Fra almindelige AOP og regional vine til Premier og Grand Cru ses et vist kvalitetsniveau i hver flaske, der sikrer en lang levetid for vinen. Alt arbejde udføres i hånden: Både almindelig høst og grøn høst samt udtynding af vinstokkene. De arbejder med lave udbytter for at sikre en høj kvalitet i de tilbageblevne druer og er meget velovervejet omkring deres brug af ny eg, så rødvinene fremstår friske og livlige med en solid kerne af meget modne røde frugter.
Hvert parcel vinificeres separat for at afspejle det unikke terroir i vinene. Alle druer, både blå og grønne, afstilkes og vinificeres ved lav temperatur. Vinene modner i kælderen mellem 9 og 18 måneder. Arbejdet følger økologiske principper, men huset er ikke certificeret.
I dag ejer domænet selv 11 hektar i Maranges, Santenay, Meursault og Pommard, og herudover laver de også vin fra indkøbte druer. 50% af domænets produktion er Maranges og Santenay. Maranges er den sydligste appellation i Côte de Beaune, inden man kommer til Côte Chalonnaise. Den er ikke så kendt i udlandet, men til gengæld finder man nogle rigtig gode pris/kvalitet-forhold her.